Taller sobre Poliamor

Us convido el dissabte 8 de novembre a les 18:00 a realitzar un taller gratuït sobre poliamor, on qüestionarem l'afectivitat normativa i els dogmes de l'amor. Obert a tots els públics.

Aquest es realitzarà al GAG, Casal de Sant Andreu, c. de Sant Adrià, 20. Barcelona.

Un taller es un espai de co-aprenentatge on construïm coneixements i valors a partir de les nostres pròpies experiències.

En aquesta ocasió el nostre objectiu comú serà treballar les barreres ideològiques en l'amor, la capacitat d'auto-crítica del sistema econòmic-afectiu actual, i la viabilitat d'altres opcions no normatives, com ara el poliamor.

A través de l'aprenentatge comunitari ens replantejarem cóm i perquè estimem com ho fem i construirem noves possibilitats.

Aquest taller forma part del itinerari del programa d'intervenció a la codependència i està especialment destinat a les persones que presenten aquesta simptomatologia.

A càrrec de Sergi Ferré Balagué
Més informació: lobemir@gmail.com


Bibliografía recomanada:
ARIELY, Dan (2008): Les Trampes del desig : els impulsos irracionals que influeixen en les nostres decisions quotidianes. Barcelona. Ed. Columna.
FROMM, E. (1947): El miedo a la libertad. Barcelona. Ed. Paidós. Edició 2012.
FROMM, E. (2000): El Arte de amar: una investigación sobre la naturaleza del amor. Barcelona Ed. Paidós
GIDDENS, A. (2001): La Transformación de la intimidad: sexualidad, amor y erotismo en las sociedades modernas. Madrid. Cátedra, cop.
MILLER, A. (1988): El saber proscrito. Barcelona. Tusquets Editores.
THALMANN,Y-A. (2008): Las virtudes del poliamor: La magia de los amores múltiples. Barcelona. Ed. Plataforma. Pots un resum en aquest blog seguint aquest enllaç.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Solo por hoy: Una herramienta de recuperación

Retrato del perverso narcisista: El otro lado de la codependencia

Grupos de apoyo en casos de codependencia o dependencia emocional